DE ACcESSORIES

Het Plafondsysteem

Het innovatieve PLAFONDSYSTEEM met geïntegreerde bewegingsmelder en krachtige LED-verlichting is de perfecte aanvulling op de Self-Storage en creëert met zijn krachtige en zuinige LED-verlichting een heldere en vriendelijke omgeving. Dankzij de geïntegreerde bewegingsmelder schakelt de LED-verlichting automatisch aan zodra er iemand in de buurt is.

De plafondpanelen creëren een sfeervolle hal en dekken lelijke plafondinstallaties af. Naast de kabels voor onze LED-verlichting kunnen ook de kabels voor o.a de camera’s en rookmelders gemakkelijk bovenop de panelen worden gelegd. Ook de camera‘s, rookmelders etc. kunnen eenvoudig op aan de panelen worden opgehangen.

Het plafondsysteem wordt gemonteerd onder Omega-profielen, die dwars op de gangpaden bovenop de voorwanden van de Self-Storage units worden bevestigd. Dit komt ook de stabiliteit van de gangpadwanden te goede. Het plafondsysteem bestaat uit 500 mm brede plaatstalen panelen. Deze panelen kunnen afzonderlijk of dubbel naast elkaar aan de Omega-profielen gemonteerd worden.

Veiligheidsgaas

Door een VEILIGHEIDSGAAS bovenop de Self-Storage units te installeren, wordt voorkomen dat onbevoegden over de scheidingswanden klimmen of afval in andere opslagruimtes gooien -zonder dat de lichtomstandigheden en de luchtcirculatie belemmert word.Wij raden het veiligheidsrooster aan als de afstand tussen de onderkant van het plafond en de bovenkant van de wanden meer dan 30 cm bedraagt.

Mezzanine / Entresolvloer

Met een MEZZANINE, ook wel Entresolvloer genoemd, kan op zeer eenvoudige en flexibele wijze extra ruimte worden gegenereerd voor meer verhuurbare m2. Zo kunt u in een hal, met voldoende vrije hoogte, de ruimte in uw pand efficiënt maximaliseren en uw huurinkomsten aanzienlijk verhogen.

De mezzanine is een vrijstaande en zelfdragende constructie die stevig verankerd is aan de vloer van het gebouw. Het bestaat uit stalen kolommen en koudgewalste hoofd- en dwarsligger, die samen een zelfdragend lichtgewicht constructiesysteem vormen. Indien nodig, bijvoorbeeld tijdens een verhuizing of renovatie, kan het mezzanine ook weer worden gedemonteerd.

In de standaarduitvoering heeft de mezzanine een draagvermogen van 500kg/m² en is aan de bovenzijde afgewerkt met een 38 mm dikke spaanplaat (U7). De onderzijde van de spaanplaat is altijd wit en kan op aanvraag aan de bovenzijde worden voorzien van een antislip laag.

Als er F30/REI30 brandveiligheidseisen gelden wordt de constructie voorzien van een speciaal brandwerend plafondsysteem en worden de stalen kolommen dienovereenkomstig afgedekt met brandwerende panelen. De vloer van de mezzanine wordt uitgevoerd met spaanplaten geclassificeerd als Bfl-s1/B-s1,d0.

Leidingsysteem / Unit-Nummering

Een goed gestructureerde nummering van de units is een onmisbaar onderdeel van elke SelfStorage vestiging, waardoor het voor de huurders gemakkelijk wordt gemaakt om de weg naar hun unit te vinden. Wij bieden zowel standaardcijfers als aangepaste labels aan op hoogwaardige, zelfklevende industriële folie die kleurvast, slijtvast en weerbestendig is.

STANDAARD UITVOERING:

Tot 120 mm hoog / alle gangbare MAC/Windows-lettertypen / 4-cijferige cijfers/letters / zwart of wit mat.

AANGEPASTE UITVOERINGEN:

Alle maten en vele kleuren (vergelijkbaar met RAL-Classic) zijn mogelijk. Op verzoek bieden we ook individuele bewegwijzering en labels aan, bijvoorbeeld met uw bedrijfsontwerp (logo, bedrijfskleuren, etc.).