Selfstorage Systemen
Onderhoud

ONDERHOUDSCONTRACT

Niets is erger dan putten en krassen in de lak van nieuwe wanden of deuren van jouw Selfstorage inrichting. Dit is in de praktijk helaas bijna niet te voorkomen. Vooral wanneer huurders met enorme handkarren door gangen manoeuvreren die ze niet goed kennen.   

In het hogere segment van Selfstorage is de eerste indruk van nieuwe klanten vaak doorslaggevend. Een gehavende aanblik leidt hierbij al snel tot een negatieve beslissing.  

We raden je dan ook aan dat jouw Selfstorage er ook qua uiterlijk altijd representatief uitziet. Je kunt hierbij rekenen op ons vakbekwame advies en onze ondersteuning.  

Met onze onderhoudsdienst kunnen we je gekwalificeerd onderhoud en een langdurige waardevastheid van jouw investering garanderen. Het onderhoud aan de opslagunits vindt één keer per jaar plaats. De datum en het tijdstip waarop de werkzaamheden moeten plaatsvinden worden in onderling overleg vooraf met jou bepaald. 

Wij zeggen dan ook altijd “Waarde creëren betekent ook waarde behouden”. 

Wanneer je bij Selfstorage Systemen een onderhoudscontract afneemt, kun je rekenen op:  

  • Reparatie van beschadigde binnen-, buiten- en achterwanden. 
  • Controle van de scharnieren en sluiting van deuren. 
  • Controle van de vering, staat van de rubberen onderdelen en sluiting van roldeuren. 
  • Controle van het veiligheidsgaas op de units (indien aanwezig). 
  • Controle op defecte of beschadigde plafondpanelen (indien aanwezig). 
  • Een extra optie is reparaties van lakschade aan de voor klanten zichtbare onderdelen van de faciliteit. De expert bepaalt ter plekke of de schade met een lakstift kan worden gerepareerd of dat het onderdeel moet worden vervangen.

In dit contract nemen wij de initiële kosten voor onze rekening. De uitgevoerde werkzaamheden en de benodigde materialen worden berekend tegen een speciaal gereduceerd tarief. We nemen minimaal twee weken voor aanvang van de onderhoudswerkzaamheden telefonisch of via e-mail contact met je op. Hierbij worden de uit te voeren werkzaamheden al in grote lijnen in kaart gebracht.  

Wil jij dat jouw Selfstorage er tiptop uit blijft zien? Neem dan contact met ons op via tel: +31 35 206 3012 of per e-mail: info@selfstoragesystemen.nl