het systeem

Selfstorage Paritie

Ons modulaire SELFSTORAGE PARITIE bestaat uit voor- en tussenwanden (gangpad en binnenwanden), die in een continue hoogte van maximaal 3400 mm kunnen worden geproduceerd.

De BINNENWANDEN zijn gemaakt van alu-zink gecoate staalplaat, voorzien van een uiterst veerkrachtige zink-aluminium coating en een extra transparante „antivingerafdruk coating.“ Deze samenstelling zorgt voor optimale corrosiebescherming en duurzaam stabiele oppervlakken. De binnenwandpanelen hebben damwand profilering en zijn met elkaar verbonden. De wandpanelen worden met U-profielen verankerd aan zowel de vloer als de gebouwwand. Een extra horizontaal profiel in het midden van de binnenwanden zorgen voor nog een verdere stabiliteit.

De VOORWANDEN (gangpaden) zijn gecoat met een glanzende witte afwerking, wat zorgt voor een sterke lichtreflectie en de gangpaden helderder en vriendelijker maakt. Voor extra stabiliteit en bescherming tegen schade, worden de wanden standaard geleverd met 30 cm hoge stootplaten langs de onderzijde en een 1,2 m hoge hoekbeschermer, gemaakt van aluminium traanplaat.

Een optimale aanvulling in de gangpaden is ons innovatieve plafondsysteem. Optioneel kan het plafond-systeem oom voorzien worden vangeïntegreerde bewegingsmelders en krachtige LED-verlichting. Dit plafondsysteem wordt tussen de gangwanden gemonteerd en maakt de gehele Self-Storage nog aantrekkelijker.

Roldeuren

Onze ROLDEUREN worden vervaardigd in verschillende standaard maten en hoogtes, maar maatwerk is ook mogelijk. Ze zijn verkrijgbaar in bijna alle RAL-kleuren en zijn voorzien van een hoogwaardige poedercoating die ze krasbestendig en gemakkelijk te reinigen maakt. Tijdens de productie worden onze roldeuren voortdurende onderworpen aan een kwaliteitscontrole.

Bij de productie worden uitsluitend componenten van zeer hoge kwaliteit gebruikt. Bijvoorbeeld, het afdich-tingsrubber aan de onderkant van de roldeur is gemonteerd in een stevig aluminium profiel dat niet kan breken of vervormen. De brede en diepe geleiderail van de roldeur is uitgerust met een borstel om het “klapperen” tijdens het openen en sluiten te verminderen. Bovendien is de roldeur zeer veerkrachtig, vooral tegen slijtage en inbraakpogingen.

Draaideuren

STANDAARD DEUR. De standaard “premium” deur biedt door het verzonken middelpaneel voor extra veiligheid, omdat het slot hierdoor helemaal binnen de deur valt en niet uitsteekt in het gangpad. Het risico op letsel door uitstekende elementen is hierdoor praktisch geëlimineerd. De deur kan 180° geopend worden. Net als bij de roldeur wordt deze deur voorzien van een poedercoating in 1 of 2 RAL kleuren en zijn er 1001 kleuren- variaties mogelijk.

VLAKKE DEUR. Bij deze eenvoudige, vlakke deur is het deurblad uit 1 deel vervaardigd. Deze deur kan ook 180° worden geopend. De deur wordt voorzien van een krasvaste poedercoating en in bijna alle RAL Kleuren beschikbaar.

PROFIEL DEUR. Deze profieldeur is gemaakt van staalplaat met damwandprofilering in een omlopende U-profielen frame en door kruisschoren aan de binnenzijden verstevigd. De deur wordt voorzien van een krasvaste poedercoating en ibijna alle RAL Kleuren beschikbaar.

Stootranden en Hoekbescherming

Om uw Self-Storage units verder te verstevigen en te beschermen tegen slijtage en schade, worden langs de gangpadwanden stootranden van aluminium traanplaat (300 mm hoog) geïnstalleerd. Bovendien worden op alle hoeken van de gangpaden gepoedercoat stalen hoekprofielen (200×200 mm) gemonteerd, waarop een extra aluminium traanplaat (1200 mm hoog) wordt bevestigd.

Lockers

Onze LOCKERS zijn de perfecte oplossing voor kleine ruimtes of ongebruikte hoeken, waardoor u op een economische manier de verhuurbare m2 kunt maximaliseren. Met onze lockers kunt u uw huurinkomsten verhogen terwijl u uw klanten een veilige en betrouwbare opslagoptie biedt. Dit type opslagruimte is vooral populair en aantrekkelijk in Self- Storage vestigingen die zich bevinden in stadscentra, dichtbevolkte woonwijken of in een studentenbuurt.

Onze lockers zijn verkrijgbaar in bijna elke maat en kunnen worden aangepast aan de beschikbare ruimte. De typische afmetingen zijn 1 x 1 x 1 meter of 1 x 1 x 1,5 meter. Het draagvermogen van een lockers-bodem is 220 kg/m2.

Dankzij de poedercoating zijn onze kastjes krasbestendig en duurzaam. U kunt kiezen uit een verscheidenheid aan RAL-kleuren om uw kastjes te personaliseren en ze af te stemmen op uw Corporate Design.

Sloten

Voor het veilig afsluiten van een Self-Storage unit zijn er drie verschillende soorten slotmechanismen beschikbaar.

HANGSLOT. Bij een vergrendeling voor hangsloten kunnen huurders hun eigen hangslot meenemen of er een kopen bij de Self-Storage exploitant. Op deze vergrendeling is er ruimte voor een extra hangslot, waarmee de filiaalleider de opslagruimte kan vergrendelen in geval van bijvoorbeeld een betalingsachterstand.

CILINDERSLOT. Het afsluiten van de units met cilindersloten biedt een veiligere oplossing en geeft de hele vestiging een uniform uiterlijk. Ze worden individueel verpakt geleverd, inclusief drie sleutels, en kunnen naar wens worden verkocht, verhuurd of aan de huurder worden verstrekt. De cilindersloten zijn gemaakt van hoogwaardig staal, zeer bestendig en moeilijk te openen. In geval van bijvoorbeeld een betalingsachterstand, kan de Self- Storage unit extra vergrendeld worden met behulp van een „Manager Key“ (dit is geen moedersleutel). Als alternatief kan er ook met behulp van een adapterplaat een extra hangslot worden aangebracht.

ELEKTRONISCH/DIGITAAL SLUITSYSTEEM. Met een elektronisch sluitsysteem kunnen de opslagboxen veilig, gemakkelijk en comfortabel worden geopend en gesloten. Het elektronische slot is gemakkelijk te gebruiken en kan handig worden bediend via een smartphone-app. Dit elimineert het tijdrovende proces van het overhandigen van sleutels of transponders – de Self-Storage operatie kan eenvoudig en comfortabel digitaal worden beheerd. Ons hoogwaardige elektronische sluitsysteem is speciaal ontworpen voor ons scheidingswandsysteem en slotmechanisme.