OVER ONS

Uitgebreids advies. zeker op succes.

Het succes van een Self-Storage faciliteit begint met een professionele unitlayout. We weten uit eigen ervaring dat het succes van een Self- Storage vestiging grotendeels afhangt van een juiste en professionele unitlayout. De juiste mix van verschillende groten van opslagruimtes is cruciaal voor een succesvolle verhuurefficiëntie, maar hangt ook af van zowel de locatie van het gebouw als het doelgroep waarop het zich richt.

Dankzij onze jarenlange ervaring en uitgebreide expertise ondersteunen we u bij het maken van uw plan, rekening houdend met de juiste mix in de verschillende groten van opslagruimtes. We streven naar de hoogst mogelijke verhuurefficiëntie en garanderen u daarmee het best mogelijke rendement op investeringen.

Een belangrijke succesfactor voor een Self-Storage vestiging is een hoogwaardige uitstraling. Aangezien de algemene verwachting ten opzichte van reguliere opslag relatief laag is, kan een op kleur afgestemd ruimtelijk concept al enthousiasme opwekken en de huuraffiniteit onder klanten vergroten (de wauw-factor). Met ons flexibele systeem bestaande uit scheidingswanden, deuren en roldeuren bieden we maximale veelzijdigheid in kleur en uitvoering. Ons streven is dan ook niet alleen maar het leveren van een hoogwaardige kwaliteit, maar ook naar een aantrekkelijk duurzaam ontwerp dat op lange termijn behouden blijft en aansluit bij uw individuele corporate design. Stuur ons eenvoudigweg uw gedetailleerde plattegrond van uw pand (pdf/dwg), en wij zullen graag voor u een gratis en vrijblijvend ontwerp voor een unitlayout voor u maken. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een persoonlijk advies – we kijken ernaar uit om met u samen te werken aan uw volgende project!

  • 10.000+ Self Storage units per year
  • 25+ Years of Self Storage experience
  • 15+ Professional assembly teams
  • 333+ Thousand square meters of self storage area installed in Europe

Onze Services

ORIËNTATIE EN ADVIES. Door onze jarenlange ervaring en uitgebreide knowhow in het plannen en bouwen van Self-Storage inrichtingen kunnen wij u uitgebreid en duurzaam begeleiden en ondersteunen bij uw bouwproject.

MAATWERKOPLOSSINGEN. Samenwerken met ons betekent dat u profiteert van beproefde tips uit de praktijk en een individuele unitlayout. Onze belangrijkste focus ligt op het optimaliseren en maximaliseren van de verhuurbare vierkante meters met de optimale mix van verschillende groten van opslagruimtes. Dankzij het met succes inrichten van vele Self-Storage vestigingen, zowel nationaal als internationaal, staan onze Self-Storage experts garant voor een betrouwbare en professionele uitvoering.

ONTWIKKELING EN PLANNING. Ons team van ontwerpers en ingenieurs creëert met behulp van Auto-CAD één of meerdere op maat gemaakte en geoptimaliseerde oplossingen voor uw Self-Storage projecten.

PRODUCTEN. Voor uw Self-Storage project bieden we een uitgebreid assortiment innovatieve producten, waaronder deuren, roldeuren, wanden, plafondsystemen en mezzanine, allemaal op maat gemaakt volgens uw specificaties. Onze klanten ontvangen hoogwaardige en kosteneffectieve inrichting met korte levertijden.

CONSTRUCTIE EN INSTALLATIE. Het volledige assortiment producten wordt geïnstalleerd door ervaren en gespecialiseerde montage teams.

PROJECTONDERSTEUNING. Deze ondersteuning begint met het eerste gesprek en gaat door tot een vlekkeloze acceptatie. Ons doel is om uw volledige tevredenheid te waarborgen met onze diensten en producten gedurende het hele proces.