Selfstorage Systeme
Historie

Selfstorage is in Europa nog een betrekkelijk nieuw zakelijk concept. Toch is Hans Bos, oprichter van Selfstorage Systemen al meer dan 20 jaar werkzaam in deze branche.  

Hans is eigenlijk per ongeluk in deze branche gerold. Na een korte tussen pauze in een andere branche bleek toch dat bij Selfstorage Systemen zijn hart lag. Nadat zijn vorige werkgever de stekker uit het bedrijf moest trekken wist Hans wat hem te doen stond en zo is Selfstorage Systeme ontstaan. Met zijn praktijk kennis en inzicht hoe je een Selfstorage perfect kunt inrichten om zo veel mogelijk rendement eruit te halen heeft hij dan ook veel bedrijven kunnen ondersteunen in Duitsland. 

Inmiddels is Selfstorage Systeme dan ook een begrip in de Duitse markt. Met zijn Nederlandse roots wil Hans met zijn team nu ook Nederlandse en Belgische ondernemers helpen met Selfstorage Systemen.   

Door de ervaring met het plannen en maken van Selfstorage inrichtingen kan Selfstorage Systemen je uitgebreid en duurzaam begeleiden met jouw bouwproject.