Selfstorage Systemen
Starten met Selfstorage

Het succes van een Selfstorage vestiging begint bij een professionele planning van de opslagunits. Het is van essentieel belang dat er uiteindelijk een goede mix ontstaat van opslagunits met uiteenlopende groottes. De juiste mix wordt mede bepaald aan de hand van de locatie van het gebouw en de doelgroep waarop je je richt. 

Een andere sleutel tot succes van jouw Selfstorage is een hoogwaardige uitstraling. Het gebruik van een qua kleur ruimtelijk concept kan jouw klanten al enthousiast maken en prikkelen om te huren. Wij beloven je dan ook naast een hoge kwaliteit ook een langdurige fraaie look.  

Met onze jarenlange ervaring ondersteunen wij je graag bij het maken van jouw planning. Wij houden rekening met de juiste mix verhoudingen en streven daarbij ook zoveel mogelijk verhuurbare m2 voor je te realiseren. Stuur ons een gedetailleerde plattegrond van je gebouw en ontvang geheel gratis en vrijblijvend een unitlayout en een gedetailleerde offerte. Lijkt dit je wat? Neem contact met ons op!