Selfstorage Systemen
Waarom Selfstorage?

Heb je een pand en twijfel je nog wat je er mee wilt doen? In deze blog vertellen wij je waarom Selfstorage een goed idee kan zijn. 

Woningen worden steeds kleiner met name in de steden. Tegenwoordig wonen we gemiddeld op een kleiner oppervlak en dat houdt dus in dat er minder ruimte is voor spullen. 

Millennials worden gezien als echte minimalisten. Het tegendeel blijkt echter het geval te zijn. Uit diverse onderzoeken blijkt dat millennials wel bewuster kopen, maar niet minder. Deze grootste generatie in de geschiedenis ziet opslag als een behoefte. Iedereen maakt verschillende levensfases door alleen maken de millennials meer overgangen door, denk aan wereldreis, verhuizing, verbouwing, nieuwe baan, scheiden etc.  

Het zijn niet alleen de millennials die steeds meer gebruik maken van selfstorage maar ook de zakelijke markt ziet in dat het goedkoper is om extern op te slaan. Een derde van de selfstorage gebruikers is commercieel denk aan de startups, kleine zelfstandigen en online winkels. Ook deze groep wordt steeds groter als we de Kamer van Koophandel mogen geloven. 

The Insight People voorspeld dat de selfstorage business tot 2027 booming is. Niet alleen door snelle verstedelijking maar ook zal de groei van kleine bedrijven en de e-commerce-industrie waarschijnlijk de marktgroei stimuleren. De wereldwijde selfstorage branche zal naar verwachting tot 2027 snel groeien.  

Dus twijfel je nog steeds? Neem contact met ons op en vraag om gratis advies voor de mogelijkheden van jouw pand.