Selfstorage Systemen
Wat is eigenlijk een Selfstorage?

Selfstorage biedt particulieren en bedrijven de mogelijkheid om spullen eenvoudig, flexibel en veilig op te slaan. In een Selfstorage vestiging bevinden zich speciaal hiervoor ingerichte opslagunits van diverse afmetingen die uiteenlopen van 1 tot 20m2 of groter. De opslagunits kunnen worden afgesloten, zijn makkelijk toegankelijk en van buitenaf is niet zichtbaar wat erin is opgeslagen.  

Deze manier van spullen opslaan is overgewaaid uit de Verenigde Staten waar het is ontstaan na de Tweede Wereld oorlog. De grote opmars van het gebruik van Selfstorage was in de ’70  

In de jaren ’90 is het concept geïntroduceerd in Europa. Ook in Europa is de branche aan het groeien. Selfstorage biedt zowel particulieren als bedrijven de mogelijkheid om tijdelijk een opslagruimte te huren op basis van de opslagbehoefte van de klant. Omdat een klant de opslagruimte tijdelijk kan huren, betaalt deze alleen op het moment dat de opslagruimte echt nodig is.   

Ook in Nederland wordt er steeds meer gebruik gemaakt van Selfstorage omdat steeds meer mensen ervaren hoe gemakkelijk en relatief goedkoop extra (tijdelijke) opslagruimte is te verkrijgen en het gemak ervan.  

De belangrijkste kenmerken voor een Selfstorage zijn: schoon, droog, flexibel en veilig. Selfstorage opslagruimtes zijn 24/7 toegankelijk met flexibele huurperiodes en in variërende grootte. 

Heb je een pand en wil je een Selfstorage beginnen? Vraag dan nu een gratis oriëntatie gesprek aan, tel: +31 35 206 3012